Overnachten:

Indien u een cursus, workshop, consult, wandeling, coaching, intervisie etc. bij mij volgt, kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om met korting te overnachten bij het onderdeel B&B van 'Madura'. Deze B&B ligt op een steenworp afstand van mijn woning in het prachtige noorden van het eiland Texel.
U kunt boeken mét of zonder (zeer uitgebreid) ontbijt.
BenB Madura Texel

Met uitzondering van de maanden juli en augustus, kunt u het hele jaar door gebruik maken van deze mooie aanbieding!
Aankomst kan van maandag tot en met zaterdag (aankomst na 14.00u en vertrek voor 11.00u.)
Op zondag is het alleen mogelijk te vertrekken.

Aanbieding: (via mij geboekt)
Als u een cursus, consult, reading, wandeling of wat ook bij mijn praktijk volgt kunt u gebruik maken van een korting op uw verbijf bij BenB Madura Texel van 10%.

Bij B&B Madura heeft u de keuze tussen kamers met 2 persoons bedden en met 2 enkele bedden. Alle kamers hebben eigen TV.
Er is eventueel een gezamelijke/centrale ruimte om TV te kijken, koffie
te zetten. In deze ruimte staat ook een koelkast die u kunt gebruiken.

Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons vakantieappartementje. Huisje 277 Dit is gelegen op de beganegrond van het kleine en rustige complex 'Bosch en Zee' in De Koog. Je hebt vanaf ongeveer 11 uur tot zonsondergang de zon op je eigen terras, uitzicht op het zwembad, voldoende afstand tussen het appartement en het restaurant om er geen last van te hebben. Je huisdier mag mee! Het is geschikt voor max. 4 personen, heeft 1 aparte slaapkamer. Gezin met kleine kinderen of als je boven de 50 jaar bent, krijg je 10% korting.

Indien u zich opgeeft voor een cursus, consult etc. geeft u dan duidelijk aan of wel of niet gebruik wilt maken van bovenstaande mogelijkheid!

Meer informatie of aanmelden:
telefonisch overdag (tot 18.30u) 0222-761753 of 06-23616273
per mail: jokevandersluis@texel.com