Telepathie met dieren

Als je het nodig vindt om met je dier een 'gesprek' aan te gaan, bijvoorbeeld als het opeens niet meer wil eten, of het heeft ineens steeds ruzie met een ander dier in huis, of je gaat met vakantie en je wilt het hierop voorbereiden, dan kan dat nu!

Uiteraard kun je door goed op te letten al heel veel informatie halen uit het gedrag of de houding van je dier. Maar niet alle informatie, en ook niet wat jijzelf aan het dier duidelijk wilt maken.....
Dus hoe krijg je een helder beeld van wat je dier prettig vindt en maak je duidelijk wat jij prettig vindt?
Door middel van telepathie is het mogelijk om gedachten, beelden, gevoelens etc. over te brengen en op te vangen.

De manier waarop ik werk is middels een foto die u mij per post opstuurt. Ik werk dus 'op afstand'.
We maken een afspraak over een tijd waarop u mij zult bellen en u gaat zelf het 'gesprek' aan met uw eigen dier. Ik vertaal alleen maar, ik 'tolk' dus tussen u en uw dier. Het is dus net als met ieder ander gesprek 'twee-richting-verkeer'. U kunt afwijken van eerder gestelde vragen, ingaan op hetgeen uw dier 'antwoordt' of zelf aangeeft....
U kunt uw dier vragen stellen om bijv. iets te verduidelijken.
De kans dat u met vragen blijft zitten n.a.v. dit gesprek is er dus niet!
De informatie van en naar uw dier, gaat via mij. Ik moet de beelden, 'woorden', gevoelens en soms ook lichamelijke sensaties van uw dier omzetten in 'mensentaal' (gewoon Nederlands dus) en visa versa.
Als er dingen door het dier herhaald worden gaat dit meestal over iets dat voor uw dier heel erg belangrijk is.
Een 'gesprek' kan over van alles gaan, van voorbereiding op een verhuizing of vakantie, een bezoek of onderzoek bij een dierenarts, lichamelijke conditie van het dier, relaties met andere dieren of mensen in huis, tot de vraag hoe ver de eigenaar moet gaan om het de eigen tijd te geven om te sterven.
Het kan dus een algemeen 'gesprek' zijn of gaan over een specifieke vraag of mededeling die u heeft aan het dier.

Hoe: De consulten zijn dus over het algemeen telefonisch en duren
inclusief het na-gesprek met de eigenaar ongeveer een uur.
Mocht u moeite hebben met het formuleren van uw vragen, dan kan ik u daar misschien bij helpen.

Kosten: Voor het eerste uur geldt een tarief van € 45,00.
Voor elk half uur dat het consult langer duurt € 35,00.
De ervaring leert dat één uur over het algemeen meer dan genoeg tijd geeft om vraag en antwoord helder te krijgen.

Enkele voorbeelden:

* Een echtpaar gaat binnenkort voor 4 weken met vakantie en de hond
gaat in die periode naar een pension.
Eerder is dit behoorlijk mis gegaan omdat de hond niet kon eten door heimwee en angst dat de eigenaren het niet meer op zouden komen halen.
Uitleg gegeven over het 'waarom' van de plaatsing in het pension, de tijdsduur en de absolute belofte dat hij weer opgehaald zal worden.
De vakantie voor de mensen was geweldig en de hond heeft kunnen spelen met de andere honden, gegeten en ook een goede tijd gehad.

* Een eigenaar wil graag nog een dier erbij.
De huidige dieren uitgelegd dat dit niets met hen te maken heeft en (middels foto's) op voorhand kennis laten maken met de nieuwkomer, waardoor problemen zijn voorkomen.

* Een eigenaar wil weten of een poes een nestje wil of toch liever gesteriliseerd wil worden.
De poes vindt zichzelf absoluut niet geschikt voor het moederschap, maar wil wel graag 'tante' worden voor de kleintjes van een ander.

* Een eigenaar is volledig in paniek. De hond vertoont agressief gedrag ( in dit geval naar mannelijke bezoekers). Van alles is geprobeerd. Dierenartsen, therapeuten, medicijnen, homeopathie
etc. niets hielp.
Tijdens het 'geprek' blijkt dat de hond in het verleden erg is mishandeld (in dit geval door een man). We hebben de hond zijn verhaal laten doen en duidelijk gemaakt dat het nu veilig is en het verleden mag laten rusten.
Deze hond heeft wel de eerste weken na het consult Bach-Bloesem-Remedie ter ondersteuning gehad.
Het is hierna heel goed gegaan, geen uitvallen meer naar mannen.
Inmiddels is de hond door ouderdom om het leven gekomen, maar heeft mét de eigenaresse nog een prima leven gehad.

* Een heel oude poes heeft gezondheidsproblemen.
De eigenaar kan het dier niet loslaten en heeft veel moeite om het 'juiste' moment te bepalen waarom er eventueel euthanasie plaats zou moeten of kunnen vinden.
Met de poes de afspraak gemaakt dat deze een heel duidelijk 'teken' aan de eigenaar zal geven (ook welk teken), wanneer het ook voor haar 'genoeg' is.