WORKSHOPS

TELEPATHIE MET DIEREN
WANDELINGEN

RUNEN

AURAREADING

ARRANGEMENTEN

CONTACT

Op deze pagina vindt u informatie over de komende workshops en cursussen!

mei, juni of september 2020 Communiceren met Dieren
Datum in overleg Omgaan met energie
Datum in overleg Praktijk Oefenmiddag
Datum in overleg Runen maken en lezen

OMGAAN MET ENERGIE COMMUNICEREN MET DIEREN PRAKTIJK OEFENMIDDAG RUNEN MAKEN EN LEZEN
OMGAAN MET ENERGIE
COMMUNICEREN MET DIEREN
PRAKTIJK OEFENMIDDAG
RUNEN MAKEN & LEZEN
MEER INFO
MEER INFO
MEER INFO
MEER INFO

Communiceren met Dieren

In overleg met de belangstellenden zal er in mei, juni of september 2020 een nieuwe cursus Communiceren met Dieren starten. Heb je ook interesse? Neem dan contact met mij op.

Praten met je dier, wie wil dit niet?
Plots wil je dier niet meer eten, of heeft het steeds ruzie met een ander dier in huis. Of je wilt het voorbereiden op een medische ingreep of omdat je zelf met vakantie gaat en je dier uit logeren of zo iets...

Tijdens deze tweedaagse cursus heb je de mogelijkheid om je de technieken 'eigen' te maken. Middels meditatie, visualisatie en spreciaal ontwikkelde oefeningen leer je in n weekend niet alleen hoe jij je dier iets duidelijk kunt maken, maar ook wat jouw dier terug communiceert.

Iedereen kan dit leren, dus schroom niet en meldt je aan!

Aan het eind van deze cursus zul je de technieken geleerd hebben om signalen naar je dier te zenden en de signalen die je dier naar jou zendt te 'verstaan'.
Om de kosten acceptabel te houden, heb ik ervoor gekozen, deze cursus in twee dagen te geven. Dit betekent wl dat je voor je hieraan begint, enigszins bekend moet zijn met energiewerk! Mocht deze basiskennis bij jou onvoldoende zijn, is hier de mogelijkheid om dit op te vangen.

Voor wie: Een ieder die meer over en met telepathie wil doen, dus ook communiceren met Dieren.
Je moet bekend zijn met de basisprincipes van energiewerk.

Wanneer:
In overleg met de belangstellenden in mei, juni of september 2020
Kosten: € 200,00 per persoon. Dit is inclusief op beide dagen koffie, thee met iets lekkers en lesmateriaal, je krijgt een werkboek mee naar huis.

Deze cursus gaat door bij een minimale deelname van 6 personen!

Een CD met de door mij ingesproken meditaties, over de ontmoeting met je Krachtdier en de intro voor de communicatie (om zelf thuis te oefenen), op de muziek van Maarten Tiggeler is tijdens het cursus-weekend verkrijgbaar voor € 12,50. Mocht je deze CD nagezonden willen hebben, dan komen hier de verzendkosten nog bij.

2020 Van De Raad Van Elrond